jobb

Byråkrati

Idag börjar V jobba igen. Det känns väldigt dubbelt för mig. Det ska bli skönt att få “sköta mig själv” och bara ta ansvar för mig själv (och Nils) men samtidigt tycker jag inte att Nils är jätterolig just nu. Mysigt när han sover i min famn eller ligger och gaggar och lermen samtidigt ganska mycket gnäll och väldigt lite han kan göra som han blir nöjd av. Ja ni förstår, det är inte en dans på rosor. 

Idag ska jag också försöka reda ut massa pappersjobb. Dels betalar jag skatt både i Sverige och Tyskland och hej och hej. Men det mest akuta (?) är att jag enligt min ena chef har en anställning men inte enligt min andra och dessutom har jag isf inga papper på den tjänsten isf. Papperna skulle dock kunna finnas bara att de inte kommit fram till mig ännu men troligare är att min förvirrade chef glömt bort att förlänga mig. 

Jag hatar verkligen sånt här strul. Det är oftast (alltid) onödigt krångligt och omständigt. 


Fast man kan byta ut det till “kära byråkratiska anordningar, stör det er inte att alla idioter jobbar hos er?” 

Kommentarer inaktiverade för Byråkrati