barn

Världens sämsta mamma 

Jag och Nils har gjort vårt första dygn ensamma. Eller det var 1.5 dygn. V var iväg på jobb. Och det var 1.5 dygn from hell. 

Jag hade laddat med film och sushi. Lite godis och tänkte att nu ska jag och Nils ha det mysigt. På dagen hade han ont i magen (tror jag) men vi gick en promenad och hade det mysigt. Kvällen gick bra och han somnade som han skulle. Men han sov bara två dagar i taget och vaknade hela tiden av att magen var körig. 

På morgonen var jag såååå trött men tänkte att det är väl han också. Vilket han nog säkert var för han skrek och skrek och skrek och skrek. Efter allt för många timmars skrik och jag gjort allt jag kommit på tusen gånger tittade jag honom i ögonen och sa skarpt “tyst!” Det hjälpte inte heller och jag skäms. Något är fel och något vill han ju men bara tyst är inte en av de sakerna. 

Satte i öronproppar och lät honom skrika medan jag gjorde oss i ordning och sedan körde jag bil en timme. Då sov han. Men sedan var det tid hos läkaren och då blev jag tvungen att väcka honom. Fick köra bil med öronproppar igen och han sov en timme till. 

På kvällen var han som vanligt men lite kvällsgnällig. Helt knäckt var jag när V kom hem. 

Jag hoppas så att Nils är som vanligt idag. Om någon timme får jag se. Så att jag kan få känna mig som en lite bättre mamma. 

Kommentarer inaktiverade för Världens sämsta mamma