Singelliv

Slumpmässiga nattsällskap

Middagen hos grannen gick okej. Det är så ogudomligt tråkigt varje gång. Jag förstår att han aldrig haft ett förhållande eller förmodligen ens kysst en kvinna. Dealen var middag och film och det höll han sig väl till även om han försökte det klassiska, gäspa, sträcka och lägga ena armen över mig. Ja, ni förstår ju. Jag förlorade fyra timmar av mitt liv men fick parkeringsplats i två veckor, middag och vin. Det är ändå mestadels win.

Så var det då de nattliga sällskapen jag raggat upp på sistone. Det ena var då en relativt slumpmässigt vald receptionist på förra veckans hotell. Eller så himla slumpmässig var han inte. Det var den enda manliga receptionisten. Han var ung. 25 för att vara exakt. Om den allmänna mannen blir förvirrad av mig så blir de yngre männen ännu mer förvirrad. Jag ville egentligen ingenting men det var så roligt att leka att jag inte kunde låta bli att hamna i ett rum med honom. Väl där var det mest lite hångel men mycket avklätt från hans sida. Alltså dagens ungdom, det är Snapchat live liksom. Vad tycker du om det här? Får jag göra såhär? Vad gillar du? Om jag gör det där, gör du då det här? Alltså seriöst, det finns inget förspel och sedan 40 tusen frågor. Det är rimligt att man tappar all eventuell lust.

Det är även rimligt att tappa lusten när den kemin som en gång fanns inte längre finns. Som med den nattliga budbäraren. Han ringde mig en natt efter att jag haft ett sent styrelsemöte med vin. Jag hade världens huvudvärk och hade gått och lagt mig. Han ringer ibland när han är i stan, och är full. Det brukar vara mycket om att han är kåt, vill ha mig och att vi har så mycket mer att utforska sexuellt (det bör tilläggas att jag inte tror att vi ens haft sex, inte fullt ut i alla fall). Han har flickvän nuförtiden och bor i Stockholm och jag får mig mest att känna mig billig. Denna natten var inget undantag men jag sa som det var att jag inte var intresserad av något såvida han inte hade en huvudvärkstablett. Vilket han såklart hade. Jag skrattade väl mest i sisådär 7 minuter innan det ringde på min dörr. Där var han, med en huvudvärkstablett. Väldigt berusad och oerhört kåt. Och jag var kanske inte super påklädd. Men jag hade väldigt ont i huvudet. Så jag tog tabletterna, tackade och bad honom gå. Det gjorde han inte. Det blev bara jobbigt. Jag vill inte, han ville mycket. Det var inte våldsamt men det var inte behagligt att hamna i en situation man inte vill vara i med en väldigt envis man. Det var mycket tafsande, mycket ihärdighet och någon kyss. När han insåg att inte så mycket skulle hända så gick han till slut. Vi har inte setts på två år, det vi en gång hade är borta sedan länge sedan och det var naivt av oss båda att tro att det kanske skulle finnas något kvar.

Jag vet inte hur det är med er. Men visst måste man må bra i både själ och knopp för att vilja ha intim fysisk kontakt med någon? Jag behöver det. Jag kan utan problem ha sex utan känslor men jag måste må bra inombords. Där är jag inte riktigt nuförtiden, därför blir det inte heller så mycket galet, rolig och skönt sex.

Kommentarer inaktiverade för Slumpmässiga nattsällskap