Girlytalk

Världens sämsta kvinna

Jag är för amning. Tycker amning verkar vara det smartaste som kroppen någonsin uppfunnit. 

Vet inte om jag är naiv eller optimist men jag hade sett framför mig hur jag sitter och ammar och ammar och det är lite kämpigt men så rinner mjölken till och alla ler och bäbisen bajsar ner hela badrummet och är så glad och lycklig. 

Verkligheten! 

Han har ett bra tag, greppar vårtan bra och suger bra, men mjölken rinner inte till. Ja vi är bara inne på fjärde dygnet men tänk er själva att vara hungrig i fyra dygn? Inte är man på sitt bästa humör då. Sväljer ju mest luft och blir körig i magen. Blir arg när det aldrig kommer någon mat. Sover dåligt. 

I natt gav vi lite ersättning (formula) och det var det bästa som hänt oss alla. Babyn sov och jag sov och nu har vi orkat amma igen på morgonen. Men jag är så trött och min rygg värker. Och känner mig som en asdålig kvinna, som inte kunde göra ett normalstort barn och som inte kan göra mat till barnet och som valde den “enkla” ersättnings-vägen och som dessutom inte kunde koka kaffe i morse. 

  
Slösade bort gott svenskt kaffe. Borde vara dödsstraff på sånt.