Gravid!

När kommer du då? 

Igår var jag hemma från jobbet. Helgen var underbar men satte sina spår. Jag kräktes hela natten mot måndag. Men efter en dags vila och sömn så mår jag helt okej igen. 

Igår mådde jag dock konstigt. Magen var som i en enda sammandragning, hade den där jäkla mensvärken och jag fick gå på toa stup i kvarten. Börjar så klart fundera på om detta är tecken på att jag ska föda och det kan det vara. Men det kan också vara tecken på ingenting alls. 

Och det är så frustrerande. Va fan! Kan inte ungen hålla tiden! Eller berätta när hen tänker komma. 

går runt och är nervös hela tiden. Det känns som att någon har en pistol mot mitt huvud och kan trycka av när som helst. Bara att andas och ignorera pistolen. 

  
Såååå klyschigt men säkerligen sant. Dock skulle jag gärna Bestämma åtminstone dag för daten. 

Kommentarer inaktiverade för När kommer du då?