Gravid!,  jobb

Trött kropp

För första gången under graviditeten känner jag mig så himla trött. Både sömnig och lixom slut i kroppen. Jag kände mig ju så klart så även när jag kräktes men då kände jag mig mer sjuk. Nu känner jag mig gravid-trött. 

Som grädde på moset har den här veckan varit ganska dålig. Vårt värmesystem i lägenheten har helt slagit bakut och vi har haft element som varit avstängda men varit 60 grader varma! Så varmt ger ju asdålig sömn och samtidigt blir jag rädd. Vad händer om vi bor här när barnet lär sig gå eller krypa, hen kommer bränna sig sönder och samman. 

Så… Vi gick på en husvisning. Huset var i ett område vi vill bo och helt okej pris men det var bara vi där och huset var ostädat och nergånget. Det låg lixom smutstvätt överallt!! Blä! 

Dessutom har jag konstanta förvärkar och så den där halsbrännan. Och på jobbet blev jag tvingad att jobba med en idiot. En av idioterna. Jobbet flyter verkligen inte på. Snart slut! Sista dagen med elever idag, nästa vecka har jag möten och fortbildning för mina kollegor. 

Japp, klaga det kan jag iaf. Innan jag blev gravid så jag mig som en positiv person med hett temperament. Nu vete fan alltså… 

  

Kommentarer inaktiverade för Trött kropp