Gravid!,  kär,  V

Gravidfas: nu gör jag slut

Jag vet inte riktigt men jag hoppas att detta är en fas av graviditeten så här är fasen iaf: 

V driver mig till fucking jävla vansinne! 

Vi har ganska “klassiska roller” i vårt förhållande där jag är den lugna och planerande medan V är mer känslostyrd och orolig. Och just nu beter sig V ungefär som att han är fem år. Typ här om dagen när han spillde ut saft så orkade han inte gå och hämta papper utan torkade upp det med en filt! Vem fan gör så?! 

Han gör sånna här små saker hela tiden just nu, eller så är det att min energi är lite lägre nu så jag orkar inte med en femåring. Det är som att han stängt av allt vad vuxen och ansvar heter och bara är och tar min energi. 

Det är sådana här faser som är kärlek. När man driver varandra till vansinne men ändå inte vill vara med någon annan. 

Kommentarer inaktiverade för Gravidfas: nu gör jag slut