Gravid!

Lite socker i botten så går medicinen ned

Alltså flytande gaviscon funkar verkligen skitbra mot halsbränna, men det är så fruktansvärt vidrigt! Jag måste verkligen ta sats för att ta den och distrahera mig själv. Är som ett barn. Tar den därför som ett shot-race. Vodka – gaviscon – vodka. 

  
Skoja bara, inte om shot-racet men det är vatten i de två andra shotglasen. V tycker jag är dum i huvudet. 

Annars var jag hos barnmorskan idag. Bäbisen är liten men inte för liten. Däremot trodde hon inte att jag kommer gå tiden ut. Bäbisen ligger låååååångt ned och har kört fast sig i kanalen. Om jag ska vara ärlig är jag lättad, gravid har inte varit mitt favorit tillstånd, men panikslagen. Jag satsar på att det är en månad kvar så är allt annat en bonus. Dock gjorde barnmorskan en vaginalundersökning idag för att se så att det ä huvudet som ligger neråt. Trodde jag skulle dö av smärtan och har ta mig tusan känt mig öm hela kvällen. Det fick mig inte att längta efter förlossningen…