kläder,  V,  vardag

Sommarskor och en slapp söndag 

  
Jag har känt mig lite hängig under helgen. Den började med kräkningar i fredags och frossa igår och idag har jag “bara” varit fruktansvärt trött. Har lite förvärkar så jag antar att kroppen vill vila och förbereda sig. 

Idag har iaf V städar köket medan jag läst och vilade. Vi är så less på vår lägenhet nu och längtar efter något större men vi är tyvärr väldigt kräsna också… Har känt mig osocial i största allmänhet men tog mig till diechmann för att köpa skor. Jag har haft samma modell på ballerinaskor de senaste fyra somrarna nu. 

Dessa kostar typ 200kr och för det priset tycker jag att de är av bra kvalité. Men oavsett pris på ballerinas tycker jag att de slits väldigt hårt och snabbt blir förstörda om inte av att de har så tunn sula och man går ute i sommarregn så av att de luktar så mycket fotsvett efter några veckor. Kanske är jag som svettas mycket och visst kan man ha i en sån där liten “ballerina-strumpa” vilket jag brukar ha på jobbet men annars vill jag bara hoppa i och ur dem. Summa summarum för mig känns det inte prisvärt att investera i dyrare vardagsballerinas utan jag köper ett nytt billigare par varje år. Slit och släng tyvärr men alla har vi våra laster. 

Kommentarer inaktiverade för Sommarskor och en slapp söndag