V

Fin dag och mums-måns

Vi har haft en superfin lördag. Vi trotsade grått och halvregnigt väder och grillade hamburgare med några vänner. Pratade och barnen cyklade. Slappade mest medan barnen röjde. Fantastiskt! 

När vi kom hem kraschade jag lite. Frossa och ont i kroppen. Hoppas inte det är något mer än energibrist och matbrist. 

Ska ni se eurovison ikväll? Eurovision är stort här i Tyskland och V är löjligt kär i Måns Zelmerlöw. Nyss försökte han lära sig heroes-dansen och här om dagen visade han mig en bild på Måns i bar överkropp och undrade om inte en sådan överkropp skulle passa ihop med Vs huvud! 

  
Jag är egentligen emot Eurovision. Tycker mest det är långtråkigt och dålig musik men en kväll på soffan så jag blir av med ev sjukdom lockar nu och med V blir det ju så klart mysigt även om han kommer bry sig mer om mums-Måns än mig.