Fredagslänkar

Fredag och tips!

Men det var ju något djävulskt vad tiden springer iväg. Jag hinner inte med och då har jag nog ändå förhållandevis ganska mycket mer tid per dygn än många andra.

Nu är det i alla fall fredag och jag tycker vi firar med lite tips.

Helgens dessert: Jättecookietårta. Lite klibbig, väldigt söt och god! Serveras fördelaktigt med en klick grädde på fast glass funkade fint med. Nästa gång kanske jag byter ut schweizerchokladen mot mjölkchoklad.

Helgens onlineköp: Denna godingen från Hunkydory, Jag klickade precis hem den sista blåa i M/L och dom är ganska små i storleken och längtar tills den landar här hemma. Jag fullkomligt älskar ponchos och capes.

Helgens onlinekap: 350 riksdaler för dessa snyggingar måste väl ändå

Helgens bloggtips: Alltså denna måste ni spara för många dagar framöver. Grymmaste bloggen på länge om ni frågar mig. Underbart med något nytt också. Ladies (och gents för den delen), klicka in er till Caroline Roth.