tankar

Saker som gör mig glad:

Det första som verkligen gör mig glad är bloggar där författaren svarar på kommentarer. Jag förstår ju så klart att bloggare med flera hundra kommentarer per inlägg inte kan svara alla men där man får ett par stycken kommentarer per dag så uppskattar jag verkligen svaret. 

P3 dokumentär är tillbaka med en ny säsong! Jag lyssnar i iPhones egen app för podcaster men jag tycker egentligen inte att den är bra, har ni några andra tips på podd-appar? 

Barn som Säger eller Gör roliga saker. Det här måste vara världens snällaste hund, för jag hoppas verkligen att den fortfarande lever! 

  

Skrattade så mycket åt den här artikeln om klassiskt svenskt kanalbuller! Så lite text så många fördomar: (måste se över mina frukostvanor). 

  

Kommentarer inaktiverade för Saker som gör mig glad: