Gravid!,  jobb,  kropp

Huvudvärk, elefantanklar och lite jobbångest 

Våren är en tid med mycket huvudvärk för mig. Jag har alltid skyllt det på allergi vilket är delvis sant men jag tror också vätskebrist och det ostabila vädret gör sitt till. Sova och dricka brukar iaf vara bra recept mot den här typen av huvudvärk. 

Efter flyget hem igår tittade jag ned på mina fötter och insåg att mina anklar bar ungefär fem gånger större än normalt… Hittade världens sexigaste stödstrumpor i en låda hemma så nu är de på. Ska man ja dem på när man sover? 

  
Jag jobbar min sista vecka nu egentligen och har separationsångest. I Tyskland blir man ledig sex veckor innan barnet ska födas, så man kan vila upp sig etc. Men jag har ju inte mått så bra som jag gör nu på hela graviditeten så jag har valt att arbeta lite längre, jag är inne på övertid. Är riktigt sugen på att ta en vecka till men samtidigt så kanske vila är det jag behöver. Dock ska jag ju vara hemma nästan ett år sedan… Svårt! Snacka om lyxproblem.