Gravid!

Obstinat och osamarbetsvillig 

När jag var hos psykologen ställde hon en fråga jag inte vågade svara ärligt på. Hon frågade om jag/vi har några egenskaper som vi kopplar ihop med bäbisen. Jag sa nej. Men att hen är obstinat och osamarbetsvillig är jag helt säker på. 

Igår besökte jag barnmorskan och hon sa “kan du hålla barnet inne några veckor till så är det bra”. Ungjäveln ligger med andra ord redo för att födas, fixerad och klar sedan några veckor. 

Jag har inga förhoppningar om att hen kommer ut tidigare men Gu va skönt det skulle vara om den här graviditeten from hell kunde avslutas snart. Om två veckor räknas man som “fullgången” i Tyskland så jag kan stå ut till dess. 

På listan över övriga plågor har jag fått halsbränna from hell. Somnar vid 1-2 när den äntligen avtar. Har ni några tips mot halsbränna så mottages de tacksamt! 

Kommentarer inaktiverade för Obstinat och osamarbetsvillig