Shopping

Gyllene skor

ASOS-LAUGHTER-Pointed-Ballet-Flats

Jag har en seriös garderobskris. Ska jag vara helt ärlig så tror jag det egentligen grundar sig mer i att jag är trött på höst och vinter kläderna nu och vill plocka fram färgartilleriet. Min mamma erbjöd sig att åka och shoppa och betala för lite nya kläder. Då händer det som alltid händer när man shoppar under press, man hittar inget. Allt satt fult, obekvämt. jag såg tjock(are) ut och allt var trist. Väl hemma tänkte jag att jag skulle beställa hem lite på nätet och prova hemma.  Utbudet av färgglada gläder som jag vill ha var dock ytterst begränsat. Jag som känt mig lite nere den senaste tiden kände mig plötsligt väldigt nere. När man inte hittar smickrande och snygga kläder så är det en beprövad metod att satsa på att köpa en ny väska eller ett par skor. Väskor fanns inga. Skor fanns i massor. De blev dessa. Lite så skulle jag se ut om jag var ett par skor.