Gravid!,  jobb

Ett misslyckat grupparbete 

Jag jobbar ju just nu 50% och pillar på med lite mindre saker. Om två veckor går jag på mammaledigt så det är ingen idé att göra något större. Iaf min känsla med jobbet just nu är att jag är en del av ett misslyckat grupparbete. 

Ni vet jag har ett mål (alltid högsta betyg) men mina gruppmedlemmar har inte det målet. Så antingen måste jag dra dem eller göra allt själv. 

I fredags bad jag en kollega kolla i ett specifikt rum om det fanns tillräckligt med plats för 8 personer att skriva slutprov där. I morse hade kollegan kollat och allt fanns: 5 “bänkar” och 3 sängar stod i rummet. Va fan!  Hur svårt är det att kolla detta?! 

Så jag fick börja dagen med att bära runt bord och möblera. Dessutom har jag sovit dåligt i natt, har ont i ryggen (högt upp mellan skuldrorna), mensvärk och bäbisen trycker sig nedåt. Dessutom är jag fortfarande så pass förkyld att jag vaknade hela tiden av mina egna snarkningar när jag försökte sova middag. Och nu måste jag tvätta, har exakt noll par trosor kvar. Tur att resten av veckan blir bättre! 

Imorgon tid hos barnmorskan och på onsdag åker vi till Stockholm för att slappa och träffa nytillskottet bland våra vänner, bara två veckor gammal! 

Kommentarer inaktiverade för Ett misslyckat grupparbete