V

Håglös fredag

I natt sov jag lite för lite. Vår bil gick sönder igår och den behövdes akutlagas, tur att V är grym på sånt och att felet var litet men tid tog det. 

Vaknade i morse utan livslust. Ja men ni vet känslan när man inte vill någonting! Gick till jobbet och gjorde ingen nytta där. Var hos psykologen, jättebra men skriver ett eget inlägg om det. Kände mig trött och ledsen. Pratade i telefon och somnade nästa i luren. Tog en liten tupplur, vaknade illamående, hämtade V som var på det humör jag hatar mest. Introvert och orolig utan lust att prata om det. Gu va jag hatar honom när han är så. Jag känner att han lägger så mycket skuld på mig, frågor idiotiska frågor för att jag ska få dåligt samvete (vad har du i lön?) frågor han vet svaret på och som dessutom är lila angelägna för mig (har blivit lovad högre lön av chefen men den kommer lixom aldrig… Jag ligger långt under mina kollegor, även de med lägre utbildning än mig). 

Nu har vi ätit köttbullar och V har åkt iväg för att träffa sin bror. Jag är trött och alldeles för mätt och hänger framför skit på tv. Orkar inte ta mig upp eller ut och låter det vara så. En dusch och en kopp te och en tidig sänggång är nog kvällens bästa medicin. Imorgon är en bättre dag. 

Kommentarer inaktiverade för Håglös fredag