livet

Summerande uppdatering

  

Hur leker livet? Jo tack, det är fullt upp. Hela tiden. Det är utmattande och utmanande. Det är mycket kul som händer men jag lever också med konstant dåligt samvete att jag inte prioriterar mig själv eller mina vänner så som jag borde.

Några äventyr på sistone? Mina roliga singel historier är det dåligt med. Har länge trott det berodde på att mitt liv inte är så spännande i år. Så när jag fick chansen att ha ett hotelläventyr så var jag superpepp. Trots Pretty Woan varningssignalerna. Jag är inte den som är den. Dömer varken andra eller mig själv. Där insåg jag att det finns inga singelhistorier för det finns för röriga och framallt för starka känslor.

Vad gör du hela tiden? Jag gör vad som krävs för det ideella uppdrag jag tagit på mig. Plikttrogen much? Av den allra finaste trognaste sorten.

Vilka tre saker som Happy och/eller Alex bloggat om har du också velat skriva om? Feminist inläggen som bägge skrev om. Ett ämnen som jag nog missuppfattat eller bara är för smart för att förstå. Hinderbanan för det finns en viktig lärdom där. Sedan skrev bägge om vart hem här. Det är något jag bemött tidigare. Och hur frågan var kommer du ifrån är bland de värsta jag vet. Som bonus skulle jag vilja tillägga en sak om boken Alex skrev om. Jag har redan nämt Det är något som inte stämmer men jag tycker att det bästa med Martinas bok är att sådana där helt chockartade, paralyserande separationer som lämnar en part i ett kaos och i en depression hör man inte så mycket om. Jag hade velat läsa den när jag var där i mörket. Någon som sa jag vet precis hur det är. Hurvida den är för utlämnade eller inte vet jag inte. Pressen skrev mycket om det och det fanns så många spekulationer. Jag har ofta velat berätta min version av vår separation för hela världen men har istället delat den med ytterst få. Egentligen bara av en enda anledning; jag skämdes. Att bli offentligt lämnat för någon annan är inte bara smärtsamt utan fruktansvärt genant. Ja, det är något som ligger mig varmt om hjärtat. Det är bland de värsta jag varit med om och jag vill helst att ingen ska behöva gå igenom det.

Hur var helgen? Intensiv, bra, energifylld, tröttsam och lyckad. Jag konstaterar att jag är grym på att rodda konferenser.

Hur är det med kärleken? Befogad fråga. Jag har tydligen känslor för en kvinna. Samma som de senaste månaderna, Miss M. Och tydligen har jag även utvecklat någon slags lojalitet som hindrar mig från hotelläventyr. Vad bra tänker du kanske då? Det hade det kunnat vara om hon kände samma.

Vad händer i veckan? Min bror, tillika mina föräldrars favorit, flyttar till Sverige. Jag ska städa, jag ska ha ett söka-jobb-maraton utan dess like. Och jag ska träna igen utan att kroppen känns stel som en pinne. Eventuellt försvinner även blåmärkena från förra veckans hinderbana.