München,  V

Höjden av romantik 

Jag har sån fruktansvärd pollen-allergi idag. Fattar ingenting, har klarat mig så bra men nu var det tog kört. Tack gode Gud för bra mediciner! 

Idag efter jobbet var vi och kollade på ett jättefint hus! Jag vill mest köpa det för att jag inte orkar städa hemma… Känns just nu som att vi aldrig får riktigt ordning hemma utan hela tiden släcker små bränder med plock och en diskmaskin som går konstant… Blä! 

Efter husvisningen var jag och V ute och åt middag, inget fancy, men skönt att slippa stöket hemma och laga mat nu när jag är i min matdepp. Så här avslutades middagen:

V: jag vill åka hem nu! 

Jag: men vi har det ju så mysigt, jag älskar att umgås med dig! 

V: jag med men jag håller på att bajsa på mig…. 

Japp, höjden av romantik. Kanske försvann den med kräkningarna. 

Kommentarer inaktiverade för Höjden av romantik