tips

Roliga saker jag läst på senaste:

Älskar människor som tolkar Saker bokstavligt!

  

Efter tips från vänner i Sverige har jag sett serien Gympaläraren på svtplay. En man (som låter lite som Erik Haag) är på en högstadieskola och pratar med elever och lärare om idrott och hur de rör sig. Skrämmande! Hur lite unga människor rör sig men väldigt fina och ärliga elever som berättar om hur idrottslektionerna känns, tycker också att programledaren är härlig. 

  

Jag gillade det här blogginlägget Om träningshets. Tycker att det blir fler och fler bloggar som innehåller inlägg där de framhåller hur bra de är som äter “rätt” och tränar massor men absolut inte för att bli smal utan för att bli stark… Jag älskar ju också träning men det är viktigt att du tränar för dig själv och oviktigt att du bloggar om det eller dömer andra som gör på andra sätt. 

Folk brukar alltid bli arga på mig när jag påpekar att något är baserat på ett verk av Shakespeare, kanske för att jag gör det i en överlägsen litteraturvetar-ton, men nu gör jag det igen: visst har ni koll på att house of Cards baseras på Shakespeares Richard III. Och lejonkungen är en exakt kopia av Hamlet, fast alla är lejon.