jobb,  V

Hur hanterar man sömnbrist? 

Jag kan inte hantera sömnbrist! Min kropp bryter ihop om jag sover för lite. Jag får fysiskt ont i magen och huvudet och mår illa. Någon dag här och där går att kämpa sig igenom men det är inte bra för mig. 

I natt sov jag tre timmar och var nära att döda V. Först var det för varmt för att somna så jag satte på en podd, V kunde inte heller sova så varje gång jag somnade väckte han mig. Jag är fortfarande arg. 

Vid sju, åt jag frukost och smsade jobbet att jag jobbar hemma idag. Sov till elva men är fortfarande ur form. Konstant lågt blodsocker, illamående, ont i ryggen… Ja jag kan verkligen inte hantera sömnbrist. 

Som gravid har jag helt tappat smak för kaffe men tycker heller inte alltid att det hjälper mot trötthet, kanske måste dricka mer än en kopp. 

Nu skriker kroppen efter tortilla chips med creme fraiche och jobbet måste bli gjort. Hoppas er vecka började bättre!