resor,  Semester

USA besök

 

Från helgens rekningsrunda
 I slutet av nittiotalet precis efter att jag tagit studenten gjorde jag ett år som aupair i USA. Mitt år tillbringade jag i en stad som inte är så stor vad det gäller internationella besök eller utbytesstudenter och aupairer. Dessutom bodde jag i ett område där den amerikanska medelklassen dominerade, kanske övre medelklass men inget rikemansråde med mansions eller direkt välbeställda familjer. “Min” familj bestod av föräldrar och två döttrar, 9 och 12år. 

  Sist jag träffade familjen var för 2,5år sedan när den äldsta dottern bjöd in till bröllop och bosatte sig i Tyskland. Nu i förra veckan fick jag reda på att de kommer hit i sommar! Så jag har tillbringat helgen med att fundera och planera deras besök. Vad gör man, vad vill man se och uppleva? Vad vill man äta och hur vill man bo? Jag hoppas jag fått ihop en bra blandning på aktiviteter och boende och det ska bli riktigt roligt att visa dem mitt hemland!

Kommentarer inaktiverade för USA besök