Okategoriserade

Påskfirande

För att summera helgen har den varit riktigt grym. Lämnade kontoret tidigt i torsdags och åkte in till stan. Köpte med mig lite påskpresenter, lite gott kallskuret och en flaska vin. En lugn fredagsmorgon ledde till en bilresa norrut och en eftermiddag/middag med Mr Ts mamma samt syster med familj. För att summera besöket gick bra, hans syster med familj var en söt familj – men väldigt olik Mr T. Likaså hans mamma, helt okej, ingen omedelbar förtjusning men vi ska nog komma överens.

Vi åt mat, pratade, umgicks och lekte med barnen. Jag fick omdömet “ett uppåtköp” av systern, så jag tror och hoppas att det betyder att jag är godkänd. Mamma T däremot sa inte mycket och står inte sin son nära, jag tror att jag accepterats men det är inte en kvinna som jag kommer stå nära.

Fredagkväll satte vi oss sen i bilen och åkte till min hemort. En timma senare ramlade vi sen in hemma hos mina föräldrar, trötta men glada. Sen fylldes lördagen med påskgodis, påskgubbar, en promenad/sightseeing runt byn och middag hemma hos min bror med familj. Jag imponerades av Mr Ts förmåga att bemöta min familj, hur han gav komplimanger till min mamma, pratade graviditet med min svägerska (gravid med tredje barnet) och aktier med min pappa. Hur min treåriga brorson inom två minuter från det att han träffade Mr T erbjöd honom godis ur sitt påskägg, dessutom med ett stort leende.

Helgen avlöpte väl, kanske att det åts lite för mycket, men en joggingtur med pappa blev det. Två promenader, en fika med min farmor och plast-farfar, en hel del sex och kanske lite dåligt med samtalstid med mamma.

Kommentarer inaktiverade för Påskfirande