Gravid!

Någonstans finns en inflammation

Jag har, peppar peppar ta i trä, mått bra flera dagar i rad! Jag är så glad och lycklig över det och hoppas på att kunna jobba lite snart igen. Eller rättare sagt har jag mått bättre men fortfarande inte helt hundra. Jag har dock inte kräkts på en vecka! 

 Här i Tyskland blir man “mamma-ledig” sex veckor innan barnet är beräknat för att lixom kunna förbereda sig mentalt och fysiskt, och kanske också för att man är ganska stor då och kan ha krämpor. Jag tycker att det är superbra och förstår inte varför inte Sverige har något liknande? I Sverige behöver man vad jag förstår ta semester eller ta av de värdefulla föräldradagarna. Dessa sex veckor (i Tyskland) är lixom en egen pott av dagar som enbart kan användas där och då. 

Hur som helst, jag mår mindre illa och har inte kräkts på flera dagar, vissa dagar mår jag inte alls illa och tabletterna jag fått funkar! Men jag känner av att matspjälkningssystemet är ur balans. Jag skulle tro att jag har fått en mindre inflammation någonstans. 

Dels så får jag ont i magsäcken och tarmarna, nästan som kramp, de är väl inte vana att jobba med mat. Men sedan har jag fått “finnar” lite här och där. Det är inte vanliga finnar (?) med typ en vit korv i mitten utan det är ganska stora bölder med enbart vätska i. Enligt källor tecken på inflammation i kroppen och överskott av vita blodkroppar. Eftersom att jag är en otålig människa samt har förlagt min Tea tree oil så kör jag på lhp. Tycker den funkar ganska bra men kroppen är ovillig att samarbeta. Men jag är mest bara glad att slippa kräkas!