barn,  Gravid!

vad behöver man?

IMG_3244

Alltså jag vill verkligen inte ha massa onödiga barnsaker hemma. Jag vill mer känna in vad jag och V och barnet behöver och sedan köpa det då. Vi har redan köpt en del grejer som vi vet (tror) att vi kommer använda. Detta är alla våra kläder i storlek 50/nyfödd och vi kommer inte köpa något mer. Vi kommer troligen gå låna och kanske får vi något. Vad jag har hört så har barn storlek 50 i typ två veckor så vi får tvätta lite oftare och blir det varmt så kommer nog babyn ligga i blöja och inget mer.

En sak som jag verkligen reagerat på är att barnkläder är himla dyra! Så allt ovanstående, och allt vi inhandlat hittills har vi köpt på rea. Det tycker jag känns himla bra, jag känner mig verkligen superekonomisk och som världens bästa mamma när jag köper saker på rea, reafynd är annars inget som ligger lätt för mig.