barn,  Gravid!

Barnvagn inhandlad 

Något vi tog tag i i helgen var att köpa eller beställa barnvagn. Vi har känt oss så himla lost när det kommer till barnvagn, det finns en miljard sorter känns det som och alla är bäst. 

Vi har försökt visualisera vad vi vill ha barnvagnen till och efter det bestämt oss. Det vi vill ha är: 

  • Barnet ska kunna sova bra i vagnen. Den ska alltså ha fullt ligg-läge. Vi hoppas kunna resa en del redan i sommar och då hoppas vi att barnet sover i vagnen så att vi inte behöver ha resesäng. 
  • Vagnen ska gå lätt att köra i bra tempo. Varken jag eller V går speciellt mycket på stan utan vi vill kunna promenera i parker eller i skogen med vagnen. Därför vill vi ja fyra fasta hjul. Det här mer fasta hjul är tydligen völdigt kontroversiellt och alla vi sagt det till blir helt förfärad, hur ska vi klara oss utan svängbara hjul?! 
  • Vagnen ska gå och använda hela barnets “livstid” vi vill alltså att det både ska vara sitt- och liggvagn för vardagsbruk. När barnet blir lite större kommer vi säkert köpa en “paraplyvagn” av något slag för resor och liknande. Men i grunden och vardagen ska det vara den här vagnen som gäller. 

Det blev tillslut en handplockad vagn av Emmaljunga. 

Med den här ligg- och sittdelen men med lite mindre hjul. 

  
Svinigt dyrt men förhoppningsvis kommer den användas mycket och slitas ned hälsan.