Kärlek,  livet,  Mr T

Måndagsblues

Har precis avslutat en oväntad lunchdejt som innehöll såväl intressanta jobbämnen som privatliv. Härligt med kollegor där man kan balansera på båda områdena utan att det blir krystat eller tråkigt. I övrigt är det här en måndag som kommer försvinna in i mängden av andra måndagar som alldeles vanlig och mars grå.

På jobbet händer det inte speciellt mycket just nu. Jag har gjort en budgetanalys, jag försöker justera en projektplan och inemellan jobbar jag på att få till en ny projektmedlem. Så istället har jag idag lagt lite tid på att browsa restauranger. Tänkte ta min pojkvän ut på dejt på onsdag och vill hitta ett gott ställe att ta honom till. Helt ärligt, vi behöver komma ut bland folk för att fokusera en stund på aktiviteter och samtal med kläder på. En drink och lite middag bland folk tror jag kommer vara bra, sen kan vi ju åka hem och roa oss med det andra efteråt 😉

Kommentarer inaktiverade för Måndagsblues