Funderingar,  Hem,  livet

Vårstädning

När jag flyttade in i lägenheten för 2,5år sedan hamnade det en kartong i förrådet som tydligt märktes upp med “Skänkes”. Dagarna gick  och kartongerna i lägenheten tömdes sakta men säkert, några ytterligare kartonger  hamnade i förrådet. Det var fotoalbum och julsaker, förvaringsväskor för kläder som inte var i säsong och en fåtölj. Den lådan som skulle skänkas har sen stått där nere och stuckit i ögonen ända sen dess.

Det har förutom denna kartong funnits lite minnen i förrådet som fastnat där och som jag inte kunnat bestämma hur jag skulle förhålla mig till. En staty vi fick i bröllopsgåva av mina föräldrar, min brudklänning och i en ask i klädkammaren mina ringar. Men nu i veckan bestämde jag mig för att ta tag i det. Jag ska sälja mina ringar och brudklänningen och övriga saker i förrådet hamnade i dag i containtern för “skänka” på återvinningscentralen. Nu ska jag bara lägga guldringarna på postlådan och se till att få dem sålda.

Man måste göra sig av med det gamla innan man kan få plats för det nya!

Kommentarer inaktiverade för Vårstädning