Girlytalk

Första bröllopsdagen

Idag är vår första bröllopsdag (Här gifte vi oss). Och vi är inte ens i samma land. Jag är i Schweiz och V är hemma och jobbar. 

För mig är dock distans och tid isär otroligt viktig. Både jag och V behöver tid själva för att tänka och samla energi och när vi är ifrån varandra lite längre så uppskattat vi varandra så himla mycket mer. Vi tankar kärlekskontot på det viset! 

  
Jag tycker att tacksamhet är viktigt insett förhållanden och jag försöker uttrycka min tacksamhet till V dagligen. Precis som att jag är stolt över honom och det han gör. Det är mitt recept på lycka. Inte sitta inne med beröm. 

När jag kommer hem på söndag så får vi fira ordentligt, house of Cards och falukorv. Det behövs inte alltid så mycket mer! 

Kommentarer inaktiverade för Första bröllopsdagen