Girlytalk

Trevliga saker jag läst på senaste

Efter tips från Ika har jag läst i princip hela den här bloggen om Tokyo. Ibland får jag för mig att jag vill åka dit men der känns så himla rörigt med massa folk och blinkande skyltar, däremot andra delar av Japan lockar mer! Mycket trevlig blogg iaf. Hon har också tips på Hur man gör sushi hemma, alltså hemgjord sushi är så fruktansvärt god, måste göra det någon dag! 

David Hallenius instagram skrattade så jag grät och min största fråga är: var får de alla hundar från? 

Jag skulle vilja ha en sån här Solstol för två, fast jag vill ligga själv i den. 

  

Jag är inget fan av choklad, isf ska det vara choklad i kombination med kola typ twix eller plopp (eller after eight), men när jag läser att choklad är så HÄR bra kanske jag borde börja äta det. Och för er andra chokladälskare har ni massa anledningar att ta en bit till. 

  

Det sista är inte alls trevligt men fint och tänk värt. En kvinna vars man har en obotlig hjärntumör bloggar om det, gråtvarning men samtidigt är det en bra övning i att känna tacksamhet vilket jag tyvärr är dålig på! 

Kommentarer inaktiverade för Trevliga saker jag läst på senaste