Kärlek,  Tinder

Dagens känsla!

För idag åker han hem. Just nu sitter han på ett plan från Tokyo, via Dubai och hem. Hem till Sverige, till sina två barn och till mig. De tre veckorna har på samma sätt gått rasande fort som toklångsamt. Jag har räknat minutrar och förvånats över att dagar passerat. Många telefonsamtal, några facetime samtal, massor med sms och ett fåtal mail har kommunicerats. Fyra stora häftiga städer har han besökt, medans jag levt vardag och försökt träna bort lite tristess. Ett blomsterbud kom igår och lämnade en stor bukett blommor och choklad – så han vet hur han ska ta hand om mig.

Nu räknar jag timmar och minuter tills  han står i min hall. Står där och bara är. Tänk att något man haft så kort tid kan saknas så mycket?

Kommentarer inaktiverade för Dagens känsla!