Fredagslänkar

Fredagspepp

IMG_8971

Nu lägger vi veckans stress bakom oss för resten av dagen och fokuserar på lite roliga saker som jag kikat på under veckan och kanske gör slag i sakerna under helgen. Just nu längtar jag mest tills jag får komma hem till en soffa, lägga mig raklång (eller kort som fallet är) och titta på senaste avsnittet av Suits.

Dagens att läsa: Det bästa jag läst denna vecka är Secret Secrets of the Kardashians. På riktigt en läsvärd liten grej.

Dagens shopping: Dessa fina rosa fluffiga örhängena från ASOS.

Fredagsfilmen: Den söta 106 åriga tanten.

Helgens tips: Ge bort en present till din Espresso House älskande vän genom appen. Jag fick en påfyllning på mitt kort genom appen och det var det bästa på länge!

Dagens recept: Kanske att jag orkar testa denna imorgon. Eller har ni några andra superba chilitips?

Dagens låt: Sous le vent.  Lugn och harmonisk. Precis vad jag behöver.