Ätbart,  jobb

Leverpastej och bristande ledarskap

I onsdagskväll mellanlandade en vän från Sverige här och vi åt middag och med sig hade hon bröd, leverpastej och gurka. 

  
Tyskland är ju fullt av korv och leverpastej men de är starkare i smaken, den här milda är godast! 

Annars är jag extra glad att det är fredag. Kaoset på jobbet fortsätter i tisdags fick vi en deadline för en leverera vi ska få och behöver för att kunna jobba vidare, den var om tre veckor vilket passar oss perfekt, men i torsdags ändrades den och blev istället fyra veckor. En försening är inte hela världen men när vi börjar räkna på det och ställa chefen mot väggen kan hon inte svara och enligt våra beräkningar så rör det sig om En försening på minst en månad! Alltså får vi leveransen om sju veckor… 

Att någon döljer, undanhåller och småljuger om saker på det här viset är bland det värsta jag vet. Främst för att (det i detta fall) är ganska viktigt för oss att veta när vi får detta så att vi kan lägga upp arbetet runt det.