Göteborg tips,  Musik

Operadejt

3671103035
Bild: Jonas Lindstedt / gp.se

Jag har en twitterkompis som ibland frågar om vi ska gå på konserter. Det finns noll kemi och han är ganska svår att ha konversationer med. Ni vet det är sådär att man måste jobba hårt för samtalen och det mest känns ansträngt. Han frågade i alla fall om jag ville följa med honom på premiären av Madame Butterfly igår. Så efter en dag med besök på min gamla adress, några turer till tippen och bästa soffhänget med Happy så bestämde hon att jag behövde komma ut. Motvilligt piffade jag till mig men konstaterade att det var skönt att komma ut. Det är tur man har smarta vänner ibland. Madame Butterfly var som alltid vacker men denna uppsättning var snäppet vassare än tidigare jag sett. Men den är alltid vacker. Och sorglig. Har ni möjlighet så gå och se den!