Kärlek,  livet,  vänner

Alla hjärtansdag!

Hur firar du? Firar du överhuvudtaget, eller ser du det här som en dag som kommersialismen boostat och skiter fullkomligt i det?

Jag och en av mina vänner pratade om det igår, och hennes bästa Valentin dag firade hon med en god vän. En spontanresa, kämpat för att ha hittat ett bord på restaurang och sen hade kvällen fortsatt. Min bästa alla hjärtansdag kanske fortfarande är den första, när min alldeles nyblivna pojkvän gav mig trettio tulpaner och ett kort. Det behöver ju inte vara mer än så. Omtanke. En lite oväntad kärleksförklaring. Sällskap. En liten present. Jag ser den här dagen som ett tillfälle att sprida lite extra kärlek, för visst ska man göra det varje dag – året om. Men ibland behöver man påminnas om det. Jag vägrar nallebjörnar, fluffiga hjärtan och alla hjärtansdagsbakelser. Nej min dag firas med tvätt, två träningspass, städning och en kompismiddag! 

Kommentarer inaktiverade för Alla hjärtansdag!