Gravid!

Lördag och nyheter om illamåendet 

I måndags fick jag prova dubbeldos av medicinen mot illamående som jag fick i november och sedan dess, alltså sedan i måndags, har jag bara kräkts en gång och mår också mindre illa! 

Jag känner en sån lättnad och är så glad! Även om jag är arg också för att detta tips fick jag från en bekanta medan min barnmorskas tips var att ta en promenad (den kommentaren skadade mitt förtroende för henne något grymt!). 

Jag är ofta skeptisk till läkemedel speciellt då det kommer till graviditet eftersom att graviditet är ett kvinnoproblem som det inte forskas så mycket på men jag måste lita på att der funkar och är ofarligt eftersom att vården säger detta och att kräkas dygnet runt i drygt tre månader är inte heller bra varken för mig eller barnet. 

  
Det är så klart lite roligare att äta igen när chansen är större att maten får stanna i magen. Idag dukade vi med finporslin till frukost! 

Kommentarer inaktiverade för Lördag och nyheter om illamåendet