Date,  ex,  Kärlek,  Tinder

Lite drama

  Vad är det med mig och att inte kunna inleda relationer på vanliga, odramatiska sätt?

Om nu detta blir (är?) en relation verkar jag ha samma härliga utmaning en tredje gång. Tinder är fortfarande inte skild, jag inledde vårt dejtande med att sticka 2,5 vecka till Australien. Och imorse skjutsade jag honom till flygplatsen, och han är nu borta en vecka. Innan han kommer tillbaks för en 24timmars mellanlandning innan han åker tillbaks till Asien och kommer tillbaks första helgen i mars. Ja, och igår kväll åkte han 28mil tur och retur för att hämta upp sitt pass som ambassaden glömt skicka tillbaks… Och som behövdes för resan imorse. Så, vi inleder vår relation i olika världsdelar – för att vi måste! (Och jag kan ha beställt en flaska vin och en ask chokladbitar att finnas på hans rum när han landar imorgon…)

Kommentarer inaktiverade för Lite drama