kläder,  tips

Vård av kläder

Ju äldre jag blir desto färre saker vill jag ha. Däremot är nog sakerna jag har i bättre kvalité men behöver också vårdas. 

Jag älskar Som sagt var mina skalkläder från Bergans och har en gul som jag använder dagligen. Jag har också en grön som det både gått hål i och som tappat impregneringen efter flera års dagligt användande så nu bestämde jag mig för att impregnera om den. Jag har försökt med “tvätt-impregnering” men det funkade inte alls. Däremot detta som man sprayar och sedan “skrubbar” in för att därefter torktumla eller stryka är skitbra! 

  
Jackan har fortfarande hål i sig men den kan användas typ i skogen eller när vi eldar eller dyl. Så kan jag spara ännu lite till på den gula jackan. 

Märket på impregneringen är fibertec och finns bland annat Här. Tänk på att kolla vilken impregnering som passar din typ av jacka, i affären här, sa de att sprayimpregnering i 99 fall av hundra är det bästa men lite jobbigare att göra.