Gravid!

Måndagmorgon

God morgon! Jag kan inte sova. Har dessutom sovit skitdåligt det lilla jag sov, vi har nämligen 27 grader inne. Värmesystemet i vår lägenheten är en stor drivkraft för oss att flytta. Nästa vinter när vi har en bäbis kommer det inte funka att temperaturen pendlar mellan 13 och 30 grader inne. 

Dessutom så har jag kräkts så mycket att min ena tand har skadats, jag har aldrig haft problem med ilningar i tänderna men nu har jag en tand som ilar och gör ont. Troligen pga att jag kräkts i 13 veckor nu. 

Annars är det bara en vanlig måndag. En vanlig vecka och jag sitter och dricker juice och funderar pp om jag kan/orkar jobba idag. Är samtidigt så less på att vara sjukskriven men att alltid tvinga sig att kämpa och egentligen göra mer än jag orkar är så tröttsamt. Och att vara slut redan på måndagmorgon är inget bra tecken.