Lista

Saker som är positiva med att ha lämnat Sverige:

  • Melodifestivalen: jag är verkligen inget fan av denna cirkus som håller Sverige i ett järngrepp februari och mars, masspsykos? 
  • Beck/Wallander/Falk: de där värdelösa filmerna som visas på fyran på söndagar, det är inte bra! 
  • Väderfokus: svenskar pratar alltid om vädret och lägger så mycket fokus på väder, jag vet inte om vi har så mycket bättre väder här men är det fint är man ute, regnar det är man inne! 
  • Politisk korrekthet: här kan man dricka öl en torsdag till middag eller klä sitt barn helt i rosa, eller inte! Man kan göra precis som man vill utan att det alltid ska bli en diskussion eller debatt eller tävling i vem som är mest PK. 
  • Man kan få vård: här är det inte vårdköer utan det är fullt med små mottagningar som samarbetar med sjukhusen. Vill du ha vård är det inte telefonkö, kö för att få tid, kö för remiss och sedan ännu mer väntetid utan även sjukhusen är till för vår service.