Förhållanden

Konferenshäng med Miss M

Ursäkta bloggtystnaden. Jag vet inte ens vart jag ska börja. Den senaste tiden har innehållit allt utom egentid. Jag känner mest press och en enorm stress över mitt liv. Ett liv som i ju dessutom inte innehåller ett betalt jobb. I veckan ska jag säga ifrån men det är så tråkigt för det hade varit ett perfekt jobb att ha under det här året. Sedan i december har jag förlorat mer pengar än vad jag tjänat på att jobba. Det är trist och väldigt stressande just nu.

Då ska vi inte ens tala om mina känslor för Miss M som på riktigt är så starka att jag blir mörkrädd. Speciellt idag då vi setts varje dag sedan i onsdags och tillbringade ganska många nätter ihop. Vi har pratat, hållit om varandra, kyssts, hånglat, hånglat och tafsat, gråtit, bråkat och allt det där som verkar höra till när två tjejer tycker om varandra. som mer än bara vänner. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag känner mig helt tom när hon inte är här. Mm, det vårdar inte gott.

Jag är supertrött, som man är när man snittat 4 timmars sömn i fyra nätter. Känslorna känns om möjligt ännu jobbigare just nu. Ska samla mig och återkomma.

Kommentarer inaktiverade för Konferenshäng med Miss M