Gravid!,  resor,  Sverige

Mitt livs värsta flygning

Detta skrevs i lördags: 

Igår kväll flög jag alltså hem till München igen och jag mådde så fruktansvärt dåligt hela vägen, tack och lov bara två timmar. 

Dagen igår började med ett besök hos världens bästa kiropraktor, hon knäckte till och masserade mig. Vi pratade också om min smärta i höften och rumpan och hon sa att det troligen bara är mycket blod i musklerna som stelnar och därför gör ont, alltså inget farligt! 

Efter massagen kände jag mig yr och matt och stoppade i mig en bear nibles innan jag gick på promenad med en vän, drygt 10 km innan vi tog lunch. Inte speciellt fort och vårsolen lös i Sthlm! 

Efter lunchen strosade vi på stan och tog en fika innan jag åkte hem. Slumrade framför TVn och fick frossa. Var helt matt men städade upp och hoppade på flygbussen. 

Flyget var 15 min försenat och jag åt en påse pommes frites med dipp, fick inte i mig hamburgare, hade superont i kroppen och höften, och orkade knappt sitta på. På flyget var min plan att sova men det var turbulens hela vägen och jag fick verkligen koncentrera mig på att inte kräkas. Lyssnade på P1 dokumentär och andades djupt. 

Väl i München kunde jag knappt stödja på benen och var helt likblek. V hämtade mig och jag kunde inte prata. En varm dusch gjorde susen när jag kom hem och jag kunde sova relativt gott i natt. Idag mår jag bättre. 

Vad lärde jag mig av detta då? Jo att det där var för stor belastning och ansträngning för min gravida kropp. Och att jag måste sova och äta ordentligt. Och att jag måste få massage mer regelbundet så att jag inte får en så stark reaktion efter. 

Idag mår jag bättre även om jag kräktes till igår. Provar ny medicin mot illamåendet och den verkar funka bättre, ta i trä!