Australien,  Överraskningar,  resor

Wi-fi i luften

När hemresan inte riktigt går som man tänkt. När allt är frid och fröjd tills när planet mellan Brisbane och Sydney precis innan landning tvingas vända på grund av storm, oväder och blixtrar. När planet landar i Brisbane, tankar upp och på nytt flyger mot Sydney. För att väl på plats ha missat mitt flyg mot London, ingen representant finns på plats från British  Airways och ingen ombokad biljett finns förberedd. När en snäll man från Quantas till sist bokar om mig, via Hong Kong och Stockholm, något som bara innebär en försening med 5h. När det visar sig att man tittar till på SAS biljetten och det står Business!!!

Ja, då är det inte Business men SAS Go. Lite bättre säten, lite bättre mat, gratis alkohol, lite mer service och GRATIS wi-fi. Ja, då känns det faktiskt rätt okej trots att jag klev av ett plan kl5 lokal tid i Hong Kong och jag har räknat du att det här dygnet kommer att bli 32h långt och jag borde hålla mig vaken – men just nu vill jag bara hitta rätt Spotify-lista och slumra en liten stund. Sova lite middag liksom, kl7:50 svensk tid ?