Shopping,  Sjukdomar

Proteinpulver

585r_1

Det här med att äta är inte en specialitet jag har. Min mamma tycker jag är super märklig som kan gå en hel dag utan att bli hungrig men sådan är jag. Dock så behöver jag få i mig något relativt regelbundet för att få igång min ämnesomsättning för äter jag inte så kommer den aldrig igång. Och då spelar det ingen roll hur mycket hormoner jag äter. Så efter mycket funderande fram och tillbaks och lite bollande med min vän Kris så kom jag fram till att jag ska ge det här med proteinpulver en chans. Det är bättre än inget. Kokosmjölk med proteinpulver med proteinpulver tror jag kanske blir bra. Vi får se. Kan meddela att Gymgrossisten har 20% rabatt på proteinpulveret jag köpte.

Jag fick förresten ett mail om det här med Levaxinmedicinering och hur man vet att man har en nedsatt skörtskörtelfunktion. Mycket bra fråga som jag själv googlade mycket och alla har nog olika svar men jag tänkte jag skulle skriva mer om det i ett annat inlägg.

Kommentarer inaktiverade för Proteinpulver