Musik,  Shopping

Musiktips

wireless_551

Alltså nu ska jag berätta en sak som jag kanske är lite sen på men har ni testat Apple Music? Jag har ju aldrig varit en Spotify tjej utan köper oftast min musik på iTunes.  Jag har alltid varit en iTunes tjej. Aldrig sysslat med nerladdningar och sådant även om iTunes Store inte alltid funnits. Men så här om dagen så tänkte jag att det ju var värt att testa det där Apple Music som ju ändå är i min iTunes. Tre månader gratis fick jag och jag älskar det redan. Jag gillar att det sparas i iTunes och att jag kan spara och ladda ner låtar i en och samma app. Hursomhelst, det är mitt första tips för att förgylla musiktillvaron. Om ni undrar så hittar man inte Ultimate Chaos låt Casanova på varken iTunes eller Spotify. Himla synd på en sådan rolig klassiker.

Sedan måste jag ju också tipsa om mina hörlurar som jag fick av min kära far. Ett par svarta Urbanears Plattan ADV Wireless. De är lagom storlek, har bra ljud och man kan ta emot och ringa samtal. Den är helt trådlös och man styr ljudet och samtalen genom att klicka eller dra på ena hörluren. Skulle batteri ta slut så finns det en sladd man kan stoppa in men batteriet håller i en oändlighet. De har på snabb tid blivit favoriter, jag älskar att de är trådlösa för jag fastnar alltid med sladdar hela tiden och trasslar in mig.