vänner

Jag är så feg

Igår var jag hos en vän som varit bortrest så vi har inte setts sen november. Hos henne var också hennes son på ett år och hennes sambo. Jag har tidigare berättar om sambon som alltid är med och alltid sitter med oss vilket stör min och vännens relation och flyt (detta har även hon sagt). Hur som helst så satt vi och pratade i soffan då sambon säger: får jag se ett avsnitt American crime (?) ? Ja visst säger min vän eller vad tycker du Alex? 

Jag visste inte alls vad han menade, tänkte att han kanske skulle gå och se på datorn? Så jag sa ja. 

Och vips! Så har han satt på ett avsnitt på TVn som står rakt framför oss. Och vips så sitter de helt inne i en serie som jag aldrig sett… 

Jag visste verkligen inte vad jag skulle göra eller säga? Jag kände mig förvirrad och utanför. Det slutade med att jag åkte hem. 

Vad gör ni i en sån här situation? 

Kommentarer inaktiverade för Jag är så feg