Girlytalk

Fika i Sundbyberg

När någon frågar mig var jag kommer från så säger jag Stockholm, fast det var långt över tio år sedan jag flyttade där ifrån, och dessutom har jag aldrig bott där. Jag är ju från Sundbyberg vilket alla vet är en egen stad och en av Sveriges minsta kommuner! Att det är en egen kommun gör att allt finns där: badhus, skolor, gymnasium, kommunhus, affärer, McDonalds (2 stycken), idrottsklubbar etc. Det enda man behöver lämna Sundbyberg för är egentligen bio och då får man gå 500 meter över kommungränsen till Solna. 

Sedan ur minnes tider har Sundbybergs bästa cafe eller konditori varit boulevard. Men senaste åren har det tappar lite, tror det har bytt ägare några gånger. Nu, när vi var hemma sist, var vi på det “nya” (säkert ett år gammalt) cafe princess. Och där har vi mitt nya favoritcafé! 

  
Mysig inredning och rymligt med plats för både pensionärer och barnfamiljer. Dessutom god mat, jag åt grekisk sallad och det var mycket av det goda! 

  
Och kakorna är “hembakade” dock inte i Sundbyberg utan i cafets bageri på Lidingö. Supergott! Dock tog vi med kakorna hem. 

  
Även kaffet är gott och frukostpaketen var väldigt prisvärda. Ja jag hinner fika många gånger på en vecka! 

Kommentarer inaktiverade för Fika i Sundbyberg