Australien,  resor,  Semester,  Sjuk

Greyhound buss + Wifi

Så, då har jag tillbringat sista 1,5h med att hantera e-post, skriva verksamhetsbrerättelse och snyta näsan. Ja, förkylningen består och jag hoppas att någon del av hjärnan finns kvar när jag snutit slut på näsdukarna. Förstår inte var allt snor produceras… det är som en kran.Sitter påen buss på väg mot Noosa, och inser nu… kanske en aning sent att mitt hostel ligger lite off till i stan. Men jag tänker snart ringa dit och fråga om den gratis buss som det stod om på hemsidan och se var och när den hämtar upp folk. Har jag tur, åker den förbi busstopet i anslutning till att min buss kommer in.

Funderar på hur länge min förkylning tänkt sig sitta i, och när jag ska börja höra ordentligt igen, för just nu känns det som att jag lever i en plåtburk. Jaja, eftermiddagen planerar jag tillbringa i solen, på en sarong med en flaska vatten i högsta hugg. Försöka läsa lite bok, vila lite och kurera den här förkylningen som jag dragit på mig.

Såg på sociala media att mina hemtrakter drabbats  av snöstorm och snökaos, och det är ju klart att det ska vara riktig vinter nu när jag är på andra sidan jorden. Samtidigt ångrar jag inte en sekund mitt beslut att sticka och uppleva den här delen av världen!

Kommentarer inaktiverade för Greyhound buss + Wifi