Australien,  resor,  Semester,  Sjuk

Swimmers ear

Vaknade i natt av en ruskig värk i mitt öra, något som gjorde så ont att jag inte kunde somna upp utan jag gick upp och googlade på det. Jag messade dessutom Mr Tinder som har en halv läkarutbildning bakom sig. Örgångsinflammation är vår gemensamma bedömning och jag har trots den tidiga diagnosen inte lyckats medicinera förrän nu, klockan åtta på kvällen. Med anledning av öronvärken missade jag sista surflektionen idag, kände att resten av resan är viktigare än en surfklass. 

Men är det inte lite typiskt att jag som aldrig i mitt liv haft öroninflammation, örgångsinflammation eller andra problem med öronen får det nu?! Jag är en sån person som hatar ofräscha öron, alltid “hoppar ut” vatten i öronen och försöker ta hand om dem. Jaja värktabletter, örondroppar och nässpray ska nog få den här resan på banan igen. Nu önskar jag att de två tyska tjejerna jag delar rum med är färdig piffade och redo för sin natt på stan, för jag vill sova. 

 

Kommentarer inaktiverade för Swimmers ear