Ätbart,  jobb

Middagstips och en dålig dag

Jag haft faktiskt en rolig dag igår på jobbet vilket var välbehövligt då min arbetslust och moral är mer eller mindre körd i botten. 

Dock vaknade jag med huvudvärk och den utvecklade sig till en liten migrän. La mig i sängen med frossa och försökte sova, tillslut gick jag upp och värmde vetevärmaren och kunde sova en stund. Badade mig i linement och lagade mat. Fick peta i mig lite i taget men en portion gick i utan problem. Och tillslut släppte det faktiskt! 

Jag tror att ni är många (?) som lovade att äta mer vegetariskt. Så här kommer ett recept. 

Stek ev en förpackning halloumi (halloumi steks i olja på högvärme för att den inte ska smälta i pannan) lägg halloumin på en tallrik. 

Stek en halv lök, två zucchini, 200 gran körsbärstomater samt ev en vitlöksklyfta. Stek riktigt ordentligt så att det blir en gegga av det. 

Häll på ca 1.5 dl grädde (jag använder vanlig grädde men vill du ha en smalare rätt använd en grädde med mindre fett). Krydda med salt och peppar och ev chilipeppar eller någon annan krydda du gillar. 

Koka ett tag och häll i halloumin innan du serverar med pasta och parmesan. 

  
Originalreceptet hittar ni här, det är med bacon och säkert också supergott.